Hoteluri Poiana Brasov

Comentarii recente

Destinatii

Avantajele noastre

 • Preturi mai mici decat cele de la receptie
 • Toate hotelurile din Poiana Brasov!
 • Toate hotelurile ieftine!
 • Cele mai bune preturi la hoteluri!
 • Oferte si preturi speciale!
 • Confirmare instant!
 • Disponibilitate maxima!
 • Rezervari sigure!
 • Cazare ieftina!
 • Rezervari non-stop!

Poiana Brasov, judetul Brasov

Camere: 176

Facilitati cazare Hotel Piatra Mare Poiana Brasov
General: Receptie 24/24 h, Bar, Elevator, Luggage Storage, Restaurant, Terrace
Activitati: Fitness Center, Jacuzzi, Massage, Sauna, Spa and Wellness Center
Servicii: Internet Service, Room Service
Informatii cazare Hotel Piatra Mare Poiana

Brasov

Hotelul are Live

blackjack spelen kan bijvoorbeeld urmeaza: 18 camere cu un pat 130 duble standard 12 garsoniere cu 2 paturi 9 garsoniere cu

pat dublu 1 apartament cu 2 dormitoare 3 apartamente pentru 2 persoane Facilitati Dispune de 150 de locuri de parcare structurate pe 2 nivele Barul situat in holul hotelului are program non stop. In sezonul de iarna hotelul dispune de garderoba de schi, scoala de schi si monitori specializati in sporturi de iarna

Cereti informatii despre tarife:
 1. Perioada si preferinte
 2. Preferinte
Datele Dvs. de contact
 1. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days

Un comentariu »

 1. Nu recomand nimanui acest hotel. Este inadmisibil ca la 4* sa ai parte de servicii atat de proaste. Recent (primul weekend din august) am ales acest hotel, crezand ca stelele si tarifele ridicate presupun calitate, dar lucrurile nu au stat asa. La micul dejun NU AVEAU PAINE!!! Incredibil! 4 stele! Apoi au servit chifle reci (chiar din frigider) mandri ca rezolvasera situatia. Am sesizat acest lucru unui chelner, care si-a chemat un coleg/sef sa rezolve situatia. Iar acesta a inceput sa-mi explice ca transportul de paine nu a mai ajuns cu o seara inainte. Din nou, incredibil!!! Le-am sugerat sa-si ceara scuze clientilor, macar. N-am primit in schimb decat un ridicat din umeri si replica: „Si noi ce sa facem? Ce, e vina noastra?”

  La plecare, cand am vrut sa sesizez acest aspect in caietul de sugestii si reclamatii, mi-au spus ca nu au asa ceva. Mi-au dat un formular de completat. Am cerut numarul de la OPC. Nici pe acesta nu il aveau afisat, desi sunt obligati prin lege sa il aiba afisat la vederea oricarui consumator. In concluzie, daca alegeti acest hotel, dati banii pe lipsa de bun simt si calitate foarte proasta.

  Comment by Andra — 4 august 2009 @ 16:52

Feed RSS pentru acest articol. TrackBack URL

Ati fost aici? Cum vi s-a parut?
Lasă un comentariu despre Hotel Piatra Mare

Acorda o nota
Nota 1/10Nota 2/10Nota 3/10Nota 4/10Nota 5/10Nota 6/10Nota 7/10Nota 8/10Nota 9/10Nota 10/10 (Scor: 6,50/10, bazat pe 2 voturi)
Loading...